غرفه نمایشگاهی

ویژگیهای دكوراسیون یک غرفه ایده آل

ویژگیهای دكوراسیون یک غرفه ایده آل
ویژگیهای دكوراسیون یک غرفه ایده آل

ویژگیهای دكوراسیون یک غرفه ایده آل

ویژگیهای دكوراسیون غرفه نمایشگاهی

جایگاه غرفه سازی در ایران

ویژگیهای دكوراسیون یک غرفه ایده آل

غرفه های که خلاقانه تر طراحی شده اند معمولاً از دید شرکت کنندگان، محبوب ترین هستند. آن‌ ها نظر بازدید کننده های بیشتری به خود جلب می کنند و در جذب مشتریان بالقوه موفق تر عمل می کنند. همچنین تصاویر این غرفه ها با سرعتی باورنکردنی، به یکی از پر بیننده ترین ترند ها در رسانه‌ های اجتماعی تبدیل می شوند. با افزایش سطح رقابت در میان کسب و کارها و ظهور طراحی های پیچیده تر، همیشه باید به دنبال پیاده سازی ایده ای باشید تا شما را از دیگران متمایز کند و خیل عظیمی از مشتریان را به سوی شما روانه سازد.

<< برای مشاوره و راهنمایی  با کارشناسان شرکت خط سبز معماری در ارتباط باشید >>

نکات طراحی غرفه ایده آل

غرفه در لغت به مکانی گفته می شود که از آن به عنوان محلی برای فروش محصولات و ارائه ی خدمات مختلف استفاده می شود و در اصل محلی است که نمایش گر الگویی از فعالیت شرکتی است که در آن نمایشگاه حضور یافته است.حضور در نمایشگاه ها، می تواند بهترین نوع بازاریابی برای صاحبان مشاغل مختلف نیز باشد که البته از لحاظ هزینه نیز کاملا به صرفه بوده و به نوعی تبلیغاتی ارزان به حساب می آید، پس توجه به نکات طراحی غرفه ایده آل بسیار مهم میباشد.

نقش طراحی غرفه نمایشگاه در بازاریابی

امروزه یکی از عوامل مهم و موثر برای تبلیغات کالاهای مختلف، طراحی و ساخت غرفه نمایشگاهی است و این موضوع در کشورهای پیشرفته و صنعتی به حدی حائز اهمیت شده که کارفرماها برای ارائه و خدمات محصولات خود، به صورت کاملا مستقل آن را مدیریت می نمایند، بنابراین هیچ گاه نمی توان نقشی را که نمایشگاه ها در جهت مطرح شدن یک محصول تجاری در بازار های مختلف و ایجاد برند برای محصول مربوطه ایفا می کند را نادیده گرفت زیرا از نکات طراحی غرفه ایده آل میباشد و نباید از آن غافل شد.

ویژگیهای دكوراسیون یک غرفه ایده آل

مهم ترین اصل در غرفه سازی نمایشگاه

غرفه داران و فعالان در صنعت نمایشگاهی جذب و نگه داشتن مخاطب و بازدید کننده را مهم ترین اصل در ارائه ی یک نمایش موفق می دانند و به عبارتی از یک غرفه نمایشگاهی می توان به عنوان شناسنامه ی یک تولیدکننده و یا یک شرکت یاد کرد. لذا به همان میزان که طراحی و اجرای آن حرفه ای تر صورت می پذیرد، فلسفه و اهداف شرکت نیز بهتر و واضح تر منعکس خواهد شد.

به یک غرفه نمایشگاهی نباید تنها به چشم یک اثر هنری نگریست و فقط از این بعد به آن توجه کرد، بلکه پیش از هر چیزی، رساندن پیام شرکت و نیز شخصیت آن باید در طراحی غرفه ی معرفی کننده ی آن در نمایشگاه مورد توجه طراح قرار گیرد، اینجاست که باید به نکات طراحی غرفه ایده آل توجه کنیم .

<< برای مشاوره و راهنمایی  با کارشناسان شرکت خط سبز معماری در ارتباط باشید >>

انواع مختف غرفه

غرفه ها عموما دارای تعاریف و تقسیم بندی های مختلفی می باشند که با توجه به موقعیتی که در آن قرار می گیرند، این تعاریف متفاوت خواهد بود. هم چنین غرفه ها با توجه به موقعیت قرار گرفتن در نمایشگاه و نوع طراحی آن، ارزش گذاری می شوند و نکات طراحی غرفه ایده آل هم میتواند نوع غرفه هم باشد پس از آن غافل نشوید.

انواع غرفه های نمایشگاهی

غرفه خطی یا معمولی

غرفه های خطی یا معمولی، دیواری مشترک با غرفه های کناری خود دارند که از سه طرف آن ها را احاطه کرده است. نام دیگر این نوع غرفه ها، غرفه ی یک بر است که از یک سو رو به راهرو بوده و مخاطب می تواند آن را رویت نماید. غرفه های خطی دارای عرض بیشتری باشند، باید عمق آن ها نیز به همان نسبت تناسب داشته باشد. به علت قرار گرفتن این غرفه ها در یک ردیف و در کنار یکدیگر، به آن ها غرفه ردیفی نیز گفته می شود.

غرفه های نبشی

غرفه های نبشی یا گوشه از دو طرف به راهرو مشرف بوده و دو طرف دیگر آن هم جوار و دارای دیوار مشترک با غرفه های کناری خود می باشند. ارزش این نوع غرفه ها به دلیل این که از دو طرف قابل دسترسی می باشند، بیشتر بوده و به همان نسبت چیدمان و طراحی این نوع غرفه ها هم گران تر است و هم از دشواری بیشتری برخوردار است.

غرفه های شبه جزیره ای

غرفه های شبه جزیره ای یا انتهایی از یک طرف مسدود و بسته بوده و سه طرف دیگر آن برای بازدیدکننده قابل دید است. بنابراین دارای ارزش و مرغوبیت بالاتری نسبت به دو نوع قبلی بوده و برای جذب مخاطب نیز دارای موقعیت بهتری می باشد. این نوع غرفه ها، به غرفه های سه بر نیز معروف اند زیرا از سه طرف مشرف به راهرو است.

ویژگیهای دكوراسیون یک غرفه ایده آل

غرفه های جزیره ای

غرفه های جزیره ای از چهار طرف به راهرو مشرف بوده و از همه طرف قابل رویت می باشد. این نوع غرفه ها از نظر تبلیغات و نمایش محصولات ارزش بسیار بالایی داشته و بسیار مرغوب اند. عموما صنایع و ابزارآلات و ماشین آلات سنگین در غرفه های جزیره ای به نمایش گذاشته می شوند. با این حال سایر محصولات و کالاها نیز در در این غرفه ها نمایش داده می شوند اما برای این منظور باید طراحی ویژه ای برای آن در نظر گرفته شود تا تاثیری که در جذب مخاطب دارد، بیشتر شود.

<< برای مشاوره و راهنمایی  با کارشناسان شرکت خط سبز معماری در ارتباط باشید >>

اصول ساخت غرفه های نمایشگاهی

ویژگی های یک غرفه نمایشگاهی

یک غرفه نمایشگاهی به طور کلی باید دارای ویژگی های خاصی باشد تا در نمایشگاه بتواند مشتریان را جذب کند و در برندینگ شما نقش مهمی را ایفا کند .این ویژگی ها از نکات طراحی غرفه ایده آل میباشند که نباید به هیچ وجه این موضوع را نادیده بگیرید.

برخورداری از جذابیت کافی
 متناسب با نوع محصول ارائه شده
فضا و محل مناسب
رساندن پیام به مخاطب از طرف طراح
داشتن تناسب بین طراحی و نوع کالای معرفی شده

لیست شرکت های غرفه سازی نمایشگاهی

تعیین اندازه و فضا غرفه نمایشگاهی

اندازه یک غرفه نمایشگاهی باید بر اساس اصول مشخصی تعیین شود، اندازه غرفه از نکات طراحی غرفه ایده آل میباشد چرا که فقط بزرگ بودن اندازه ی غرفه، اعتباری برای شرکت به وجود نمی آورد و از طرفی نیز کوچک بودن آن ممکن است باعث عدم تحقق اهداف برگزاری غرفه گردد. لذا با توجه به این موارد به منظور تعیین فضای مناسب برای یک غرفه، باید موارد زیر را مد نظر قرار داد و به صورت نسبی فضایی کافی و موثر را برای غرفه تعیین کرد.

پارامتر های تعیین کننده ی اندازه و فضای غرفه نمایشگاه

اهداف شرکت در نمایشگاه و در ادامه تعیین میزان بودجه و کالاهایی که قرار است معرفی شوند
تعداد، حجم و اندازه ی محصولات ارائه شده و نوع نمایش این محصولات در غرفه
نحوه معرفی کالاها
بررسی تعداد بازدید کنندگان در نمایشگاه و جذب آن ها
تعداد کارکنان و حاضران در غرفه و وسایلی که برای انجام امور محوله به آن ها نیاز دارند
بررسی کیفیت نمایشگاه وتشریفات و مذاکره مناسب با مشتری با اختصاص فضایی برای این منظور (در صورت تمایل)
غرفه های نمایشگاهی از چه فضاهایی تشکیل شده اند

ویژگیهای دكوراسیون یک غرفه ایده آل

انواع تقسیم بندی فضاها در غرفه نمایشگاه

غرفه های نمایشگاهی از فضاهای مختلفی تشکیل شده اند که این فضاها را می توان به موارد زیر تقسیم بندی نمود:

-فضای ارائه محصولات در غرفه
-قسمت اطلاع رسانی غرفه
-بخش انجام مشاوره و مذاکره با مشتری
-بخشی برای نمایش های بصری
-فضایی برای قرار دادن مبلمان اداری
-فضای انباشتن لوازم غیر ضروری و اضافی
-بخش آموزش غرفه
-قسمت پشتیبانی غرفه

فضای ارائه محصولات در غرفه

یکی از ارکان اصلی غرفه که از اهمیت بالایی نیز برخوردار است، بخش نمایش است که در این بخش کالاها، محصولات و خدمات مرتبط با شرکت غرفه دار ارائه می شود. مخاطب و بازدیدکننده در فضای نمایش با محصولات و کالاهای معرفی شده از طرف شرکت مربوطه آشنا شده و با مدیریت غرفه و مسئولین بخش فروش محصول به طور مستقیم ارتباط برقرار می نمایند و به این ترتیب پایه ی چگونگی تعاملات و ارتباطات آینده شرکت و مشتری ریخته خواهد شد.

در این قسمت نحوه ی کارکرد ابزارها و ماشین آلات به نمایش در می آید و در صورتی که فضایی برای مذاکره در غرفه وجود نداشته باشد، این کار در بخش نمایش غرفه انجام خواهد گرفت. هم چنین در صورتی که طراحی مناسبی برای غرفه وجود داشته باشد، فضایی برای نمایش بصری و تصویری نیز در این بخش می توان در نظر گرفت و این کار قابل اجرا خواهد بود.

<< برای مشاوره و راهنمایی  با کارشناسان شرکت خط سبز معماری در ارتباط باشید >>

 

غرفه نمایشگاهی

قسمت اطلاع رسانی غرفه

این بخش که یکی از مهم ترین قسمت های غرفه برای جذب بازدیدکننده و تحقق اهداف کارفرما است، در جهت اطلاع رسانی و آشنایی بازدیدکننده با اهداف و محصولات شرکت معمولا در بخش ابتدایی غرفه برقرار می شود. در این بخش هدایا و بروشورهای مختلفی به بازدیدکنندگان ارائه می شود و در حد امکان به پرسش های مشتریان پاسخ داده شده و اطلاع رسانی لازم در زمینه ی معرفی غرفه انجام می گردد.

مهم ترین وظیفه ی این بخش نشان دادن شخصیت شرکت و جذب مخاطب است. به طور کلی بخش اطلاعات غرفه، بخش بسیار مهمی است که باید در آن افرادی به فعالیت بپردازند که از لحاظ روابط عمومی در سطح بالای قرار داشته باشند و رفتاری توام با احترام و توجه با بازدیدکنندگان داشته باشند. این موضوع بسیار حائز اهمیت است که متاسفانه برخی اوقات در اجرای آن سهل انکاری هایی صورت می گیرد.

ویژگیهای دكوراسیون یک غرفه ایده آل

بخش انجام مشاوره و مذاکره با مشتری

این قسمت در معرفی و فروش محصولات و کالاها و نیز ارائه ی خدمات به مشتریان و متقاعد کردن آن ها در جهت عقد قرارداد نقش بسیار مهمی ایفا می کند. فرد و یا گروه مذاکره کننده در این بخش توضیحات کاملی را درباره ساختار، قابلیت ها و ویژگی های کالای معرفی شده، توانمندی و اهداف شرکت ارائه کننده ی محصول و سایر مذاکرات در راستای فروش محصول را به مشتری ارائه کرده و مذاکرات ابتدایی، توافق نامه و ارائه ی پیش قرارداد به منظور امضای احتمالی و هم چنین ارائه ی بروشورها و کاتالوگ های تخصصی نیز در این بخش انجام می پذیرد. لذا برای این بخش باید طرحی انتخاب شود تا فضا و امکانات لازم و مناسب را برای مذاکرات داشته و نیز به شکل اتاق جلسات شرکت باشد تا بتواند تداعی کننده این فضا برای مشتری باشد. در صورتی که این بخش دارای فضایی وسیع باشد، می توان از میهمانان و مشتریان خاص به طور ویژه ای پذیرایی کرده و شرایط را برای عقد قرارداد نهایی فراهم نمود.

قسمت پشتیبانی غرفه

این قسمت دارای دو بخش می باشد:
1. بخشی که دارای مبلمان اداری است و به پذیرایی از بازدیدکنندگان در غرفه اختصاص داده می شود. (بخش قابل رویت)
2. بخشی که شامل انباشتن وسایل اضافی و تجهیزات غیرضروری، فضایی برای استراحت، فضای آبدارخانه و … می باشد. (بخش غیر قابل رویت)
در صورت بزرگ بودن غرفه، واحد های موجود در آن می تواند به صورت مستقل و مجزا طراحی شود. این موضوع هم چنین به امکانات شرکت و وسعت غرفه نیز بستگی دارد و با توجه به این موارد، می تواند متفاوت باشد. با این حال بیشتری شرکت ها و ارگان های بزرگ این کار را در غرفه ی خود انجام می دهند.

بخش آموزش غرفه
در برخی از نمایشگاه ها، فضایی مشابه با کلاس درس به بحث آموزش اختصاص داده می شود که در آن سمینارهای تخصصی را سازماندهی می کنند. کارفرماها در غرفه خود قسمتی را مختص به آموزش، معرفی و تبلیغات محصولات شرکت خود قرار داده و به طور رایگان نحوه کار با محصول و شیوه های تخصصی و اجرایی و هم چنین خدمات ارائه شده را آموزش می دهند. این قسمت نیز می تواند یکی از بخش های بسیار مهم در جهت فروش محصول شناخته شود، چرا که مخاطبان به طور جامع تری با شرکت، شیوه ی فعالیت های اجرایی آن، محصول و ویژگی های آن آشنا می شوند.

اهداف و چگونگی طراحی غرفه
در یک نمایشگاه و فرایند برگزاری آن، چگونگی طراحی غرفه ها بسیار می تواند موثر و حائز اهمیت باشد، چرا که در شلوغی و هیاهوی یک نمایشگاه می تواند به خوبی اهداف و پیام شرکت را به افراد حاضر در نمایشگاه رسانده و در همان مدت کوتاه بازدید مخاطب از آن غرفه (پنج تا بیست دقیقه ای)، تاثیری طولانی مدت و ماندگار در ذهن او باقی بگذارد و البته این امر در صورتی محقق می شود که آن غرفه، صحیح و به طور کامل طراحی شده باشد.

ویژگیهای دكوراسیون یک غرفه ایده آل

انتخاب طراح متخصص غرفه سازی
یکی از وظایفی که هر کارفرمایی در برقراری غرفه نمایشگاهی دارد، این است که طراحی متخصص و باتجربه در این زمینه انتخاب نماید، و این انتخاب از نکات طراحی غرفه ایده آل به حساب می آید که باعث موفقیت شما خواهد شد طراح غرفه باید دارای ویژگی های زیر باشد:
– ایده و ذهنیت نمایشگاهی داشته باشد.
– خوش ذوق و با سلیقه باشد.
– در صورت امکان طراح صحنه باشد.
– در طراحی غرفه های نمایشگاهی تجربه کافی داشته باشد.
– تفکر و ذهنیت کارفرما را در طراحی خود همراه کند.

<< برای مشاوره و راهنمایی  با کارشناسان شرکت خط سبز معماری در ارتباط باشید >>

 

استفاده از رنگ مناسب در طراحی غرفه
یکی از مواردی که باعث می شوند تا بازدید کننده جذب غرفه شود و طراحی آن در ذهن او باقی بماند استفاده از رنگ در طراحی آن است. رنگ های مختلفی که چیدمان وسایل موجود در غرفه به کار می روند باید با یکدیگر و هم چنین پیامی که غرفه قصد دارد به بیننده برساند، تطابق داشته باشد، لذا وسایل، مبلمان، لوازم و تجهیزات به کار گرفته شده در غرفه بایستی از کیفیت و رنگ مناسب برخوردار باشند. نکته ی حائز اهمیت در استفاده از رنگ در غرفه نمایشگاهی، توجه به تاثیری است که از نظر روانی بر روی مخاطبان و افراد حاضر در غرفه می گذارد و ازجمله نکات طراحی غرفه ایده آل است.
جلب توجه رنگ های شاد و گرم در غرفه نسبت به سایر رنگ ها بیشتر است اما توجه به همخوانی رنگ با نوع محصولی که در غرفه به نمایش گذاشته می شود، از اهمیت بالاتری برخوردار است. به عنوان مثال در مورد وسایل گرمایشی استفاده از رنگ قرمز و رنگ های هم خانواده آن و در مورد کالاهای سرمایشی استفاده از رنگ آبی در تولید این نوع کالاها رایج است.

استفاده از نور مناسب در طراحی غرفه

یکی درگیر از عواملی که در جذب بازدید کننده موثر است استفاده از نور مناسب در طراحی غرفه است. عمل نورپردازی همانند رنگ در طراحی، باعث افزایش جذابیت و زیبایی غرفه می شود و برای این منظور بهتر است از نورهای ملایم در غرفه ها استفاده شود زیرا این نوع نورپردازی می تواند باعث شکل گرفتن محیطی آرام در غرفه و از نکات طراحی غرفه ایده آل شود و نقش مهمی در تمایز محیط آرام درون غرفه با محیط شلوغ و پر ازدحام بیرون از آن، داشته باشد. هر چند نورپردازی هایی که تفاوت بیشتری ایجاد می کنند و شدت و رنگ آن واضح تر است، باید در برخی از قسمت های غرفه استفاده شود.

ویژگیهای دكوراسیون یک غرفه ایده آل

نکات مهم نور پردازی غرفه

یکی از نکات مهم نورپردازی در غرفه است که از نکات طراحی غرفه ایده آل است ، عدم استفاده از رنگ هایی با تنوع زیاد است زیرا توجه بازدید کننده از محصولات و کالاها معطوف به بخش هایی دیگر از غرفه می شود. توجه به تاثیرات روانی وجود نورهای مختلف در غرفه و مقدار گرمایی که از طرف آن تولید می شود، نیز بسیار مهم است. در نورپردازی یک غرفه نمایشگاهی باید توجه شود که بازدید کننده به خیرگی دچار نشود و بتواند محصول و یا کالای مورد نظر خود را آنگونه که می خواهد مشاهده نماید.

طراحی و ساخت غرفه نمایشگاهی در تهران 📞 غرفه سازی نمایشگاه در تهران 💯

استفاده مناسب از ابزارهای سمعی و بصری در نمایشگاه

استفاده ی صحیح از ابزار های سمعی و بصری و به کارگیری مناسب این ابزارها در غرفه می تواند باعث بالا رفتن جذابیت آن شود و نکات طراحی غرفه ایده آل باشد. از طرفی نیز استفاده از چنین ابزارهایی باعث در اختیار قرار دادن اطلاعات کامل و مطلوبی از نوع کالای نمایش داده شده در غرفه گردد و به این ترتیب در مذاکرات بین کارفرما و مشتری می توان از بیان برخی مطالب صرف نظر کرده و این جلسات، مدت زمانی طولانی به طول نخواهد انجامید.
برخی از کالاها نیز امکان نمایش در غرفه برای آن ها وجود ندارد؛ بنابراین استفاده از این ابزارها در معرفی آن ها بسیار مفید است. هم چنین نمایش فیلم ها و کلیپ هایی از سوابق شرکت در قسمت تولید و خدمات نیز می تواند روند مثبت مذاکرات را به شکل قابل توجهی افزایش دهد و نظر مشتری را به خدمات و محصولات معرفی شده از طرف شرکت، بیشتر جلب کند.

استفاده مناسب از گرافیک در طراحی غرفه

با استفاده ی مناسب از علم گرافیک در طراحی غرفه های نمایشگاهی می توان به راحتی اهداف حضور در نمایشگاه و پیام و سیاست های شرکت را به مخاطبان و بازدید کنندگان القا نمود. طرح هایی که از نوعی سادگی برخوردار بوده و وضوح آن ها بیشتر است، تاثیر بیشتری بر روی مخاطب می گذارد و باعث می شود تا مخاطب خسته و سردرگم نشود. گرافیک از نکات طراحی غرفه ایده آل میباشد و هم چنین باید توجه شود که در این بخش اطلاعاتی ارائه شود که دارای ضرورت بالاتری نسبت به سایر اطلاعات می باشند.

<< برای مشاوره و راهنمایی  با کارشناسان شرکت خط سبز معماری در ارتباط باشید >>

سبک طراحی هر چه تعاملی تر، بهتر!

استفاده از روش هایی که اشخاص در آن ها دخیل نیستند، به مراتب می تواند تاثیر‌گذار‌تر از صحبت های طولانی و خسته کننده یک فرد باشد. می توانید برای جذب افراد، از عناصر تعاملی مانند یک تبلت یا صفحه نمایشگر ال ای دی استفاده کنید تا افراد بتوانند قابلیت محصولات و تنوع خدمات شما را خودشان ببینند. برای مثال می توانید یک تبلت در اختیار بازدید کننده قرار دهید تا با تازه ترین اپلیکیشن طراحی شده توسط تیم برنامه نویسی شما آشنا شوند و سپس نظرشان را به شما بگویند. همچنین می توانید سایر خدمات خود را در قالب یک تیزر تبلیغاتی آماده کنید و به صورت تکرار شونده از یک نمایشگر پخش کنید.
حتی شما می توانید یک بازی طراحی کنید. شرکت کنندگان دوست دارند در بازی های نمایشگاهی شرکت کنند. البته یادتان باشد که جایزه ای هر چند کوچک برای آن در نظر بگیرید. واداشتن افراد به صرف زمان طولانی تری در غرفه شما به این معنی است که پرسنل شما زمان بیشتری برای تعامل با مشتریان بالقوه دارند. از فناوری صفحه لمسی، هدایای میزبانی یا امکانات پیش نمایش محصول استفاده کنید تا مردم بتوانند آن ها را ببینند و با محتوای شما تعامل داشته باشند.

پیام های کلیدی را با فونت بزرگ، مختصر و در ارتفاع بالایی نسبت به زمین وصل کنید؛

شعار های مختص بیزنس تان را با فونتی بزرگ تایپ کنید و در ارتفاعی قرار دهید که مطمئن باشید برای همه افراد به راحتی قابل مشاهده است. لوگوی شرکت خود را در قسمت های مختلف غرفه قرار دهید تا چهره برند خود را تقویت کنید. مطالب خود را تا حد امکان ساده نگه دارید و آن را به چند عنوان تاثیرگذار که با فونت بزرگ و خوانا چاپ شده اند تقسیم کنید تا به راحتی و از راه دور هم قابل مشاهده باشد.

تمامی فضای غرفه خود را با لوازم و وسایل پر نکنید؛

منکر این نیستیم که فضای غرفه نباید خالی و سوت و کور باشد. اما نمی توان مزایای خلوت بودن آن را هم نادیده گرفت. پیشنهاد ما این است که غرفه تان را با میز و صندلی های جمع و جور چیدمان کنید و آن را با مبلمان های حجیم و شلوغ پر نکنید. بنابراین از اصلی ترین وظایف شما در طراحی غرفه این است که با یک چیدمان جمع و جور، آن را تمیز و جذاب نگه دارید. وقتی این مقدار فضای اضافی را در اختیار دارید، می توانید اطمینان حاصل کنید که مشتریان شما هنگام صحبت با تیم کارشناسان، از آرامش فکری و ذهن آرام تری برخوردارند و حواس آن ها مرتبا به اطراف پرت نمی شود.
به همین دلایل که در بالاتر ذکر کردیم، فضای منفی (یا همان فضای خالی) باید در ططراحی دکور شما وجود داشته باشد. قانون کلی برای گرافیک غرفه این است که باید حداقل 40 درصد فضای خالی داشته باشد. رعایت این به شما کمک می کند تا مطمئن شوید که شلوغی بیش از حد غرفه، پیام شما را تحت تأثیر قرار نمی دهد یا برند شما را در حجم زیادی از تصاویر بصری، دفن نمی کند. به یاد داشته باشید، اغلب افراد در اولین برداشت، تنها یکی از اطلاعات موجود در روی تابلوها را حفظ می کنند. بنابراین غرفه خود را با اطلاعات اضافی شلوغ نکنید.

ویژگیهای دكوراسیون یک غرفه ایده آل

از قالب بندی و وضوح مناسب تصاویر اطمینان حاصل کنید؛

تابلو های موجود در غرفه نمایشگاهی شما، به تصاویری با وضوح بالا و فایل های گرافیکی با فرمت مناسب نیاز دارند. در غیر این صورت، تمامی تصاویر پیکسلی، تار یا کشیده به نظر می رسند. آن هم بخاطر اینکه با لنز قوی ثبت نشده اند.

نام تجاری و لوگوی خود را در تمامی آیتم های تبلیغاتی و تابلوها درج کنید؛

سعی کنید در هر آیتمی که در غرفه خود دارید، نام و نشانی از تجارت شما وجود داشته باشد. یکی از اصول برند سازی، نمایش لوگو و تایپوگرافی نام تجاری شما در تابلوها، بروشور های تبلیغاتی، سردر غرفه، اول و آخر تیزر های تبلیغاتی و موارد دیگر است. ضمنا فراموش نکنید که لوگوی برند شما باید در تمام موارد ذکر شده، رنگ و طرح یکسانی داشته باشد.

عنصر شگفتی را امتحان کنید؛

اگر واقعاً می خواهید توجه مردم را به خود جلب کنید، چیزی را که کاملا مربوط به حوزه کسب و کار شماست را در مرکز فضای غرفه نمایشگاهی خود قرار دهید. هر تلاشی که می کنید، هدف باید در جهت این باشد که مصرف کننده را به بازدید از غرفع شما تشویق کند.

اهمیت هر قسمت از غرفه را به لحاظ طراحی درک کنید؛

قسمت های خاصی در غرفه شما وجود دارد که از نظر بصری مهم تر از بقیه نقاط هستند. به عنوان مثال، دیوار پشتی شما، نقطه کانونی اکثر غرفه هایی با متراژ کم تا متوسط است. شما باید مهمترین عنصر طراحی، پیام و لوگوی خود را در آنجا قرار دهید. غرفه های بزرگتر معمولاً حاوی چندین نقطه کانونی هستند و حتی ممکن است دارای دو دیوار پشتی باشند. این منطقه همیشه مرکزی برای نمایش هنر گرافیست شما خواهد بود و باید حاوی مهم ترین اطلاعات در مورد برند شما باشد.

 از رنگ های مناسب استفاده کنید؛

روانشناسی رنگ پیچیده است. افراد به دلایل مختلف به سمت رنگ های مختلف کشیده می شوند. بنابراین بهتر است رنگ ‌هایی که برای المان های طراحی غرفه انتخاب می‌کنید، بتوانند تا پیام بیزنس شما را برجسته کنند و راهی برای تبلیغ محصولات و خدمات تان باشند. رنگ‌ های سرد تر مانند آبی، سبز و سفید حرفه ‌ای به نظر می‌رسند، اما جلب توجه نمی‌کنند. رنگ ‌های گرم ‌تر مانند قرمز، نارنجی و زرد جذاب ‌تر هستند، اما باید عاقلانه از آن‌ ها استفاده کرد، زیرا در صورت استفاده بیش از حد، می‌توانند کلافه کننده باشند.

<< برای مشاوره و راهنمایی  با کارشناسان شرکت خط سبز معماری در ارتباط باشید >>

از تصاویر خلاقانه استفاده کنید؛

با اینکه گزینه های بسیار زیادی برای طراحی غرفه تان پیش رو دارید، هنگام طراحی غرفه نمایشگاه تجاری خود باید موارد زیادی را در نظر بگیرید. برای داشتن تأثیری ماندگار در ذهن بازدید کنندگان، برخی از این نکات را در نمایشگاه بعدی خود امتحان کنید.
• تصاویر نمونه کارها
• عکس های دسته جمعی اعضای شرکت
• تصاویر نمایشگاه های برگزار شده قبلی
• تصاویری از بستن قرارداد ها و همکاری با شرکای معتبر
• تصاویری از بزرگان به همراه جمله ای کوتاه و قصار از آن ها

ویژگیهای دكوراسیون یک غرفه ایده آل

طراحی شما باید منعکس کننده اهداف تان باشد؛

ضروری است که طراحی نمایشگاه شما منعکس کننده اهداف برند شما در نمایشگاه باشد. یک غرفه موثر ضمن دعوت افراد و آموزنده بودن، توجه را نیز جلب می کند. در اینجا چند اصل کلیدی طراحی ارائه شده است که در غرفه های مشتریان ما نشان داده شده است.

• فضای باز
داشتن یک فضای باز و جذاب باعث می شود که نمایشگاه، شرکت و برند شما از سایرین متمایز شود. از بین بردن موانعی که افراد را از ورود یا خروج باز می دارد، راهی عالی برای جذب مشتریان بالقوه است. شما می خواهید شرکت کنندگان با خیالی آسوده وارد غرفه شده و از آن خارج شوند.

• از دیگران متمایز شوید
شما در حال رقابت با صدها، (اگر نگوییم هزاران) شرکت دیگر هستید که انواع مشابه محصولات و خدمات را در نمایشگاه می فروشند. طراحی شما باید محصولات شرکت شما را به شیوه ای جذاب به نمایش بگذارد. بنابراین تنها چند ثانیه زمان دارید تا نام تجاری خود را معرفی کنید و قدم های بازدید کنندگان را به سمت غرفه خود بکشانید. اگر می‌خواهید برای مشتریان بالقوه جذابیت داشته باشید، ترکیب کالاهای ملموسی که شرکت کنندگان می توانند ببینند و احساس کنند راه خوبی برای جلب توجه است.

• بازاریابی تجربی
بازاریابی تجربی ایجاد تجارب به یاد ماندنی و ارتباطات عاطفی با مخاطبان و شرکت های بالقوه شماست. بازاریابی تجربی باعث ایجاد هیجان و وفاداری به برند می شود که می تواند بر تصمیمات خریدار تأثیر بگذارد. مرسوم است که در صنعت نمایشگاه های تجاری، از عناصر تعاملی زیادی در فضای خود استفاده کنند.

• در کمترین ها، بیشترین منفعت هاست؛
شما فقط چند ثانیه فرصت دارید تا توجه افراد بالقوه را به خود جلب کنید، بنابراین با ساده نگه داشتن طراحی غرفه و همه اجزاء مانند مبلمان، حرفه ای بودن را به بیننده القا کنید. حساب بیاورید. پس، فقط و فقط مهمترین عناصر برند خود را به نمایش بگذارید.

داشتن غرفه ای جذاب و ساده راه خوبی برای جلب توجه افراد به غرفه نمایشگاه شماست. در نظر گرفتن اهداف و مقاصد خود در هنگام طراحی نمایشگاه جزء مهمی است زیرا مهم نیست در چه نمایشگاهی شرکت می کنید، غرفه شما باید به شرکت شما در رسیدن به اهداف مورد نظر کمک کند.

ساخت غرفه نمایشگاهی فرآیند پیچیده ای است که نیاز به برنامه ریزی، طراحی و اجرای دقیق دارد. با همکاری شرکت غرفه سازی خط سبز معماری می توانید اطمینان حاصل کنید که غرفه نمایشگاهی، نیازهای شما را برآورده می کند و مطابق با بالاترین استانداردها ساخته خواهد شد.

با ارتباط با کارشناسان شرکت خط سبز معماری میتوانید در خصوص رویدادهای پیشروی خود بهترین طرح با توجه به نیازهای روز خود را دریافت کنید. جهت دریافت فرم سفارش طراحی و ساخت با ما در ارتباط باشید.

ویژگیهای دكوراسیون یک غرفه ایده آل

لینک اینستاگرام شرکت غرفه سازی خط سبز معماری

غرفه سازی نمایشگاهی در تهران

شرکت غرفه سازی در تهران

طراحی و ساخت غرفه نمایشگاهی در تهران 📞 غرفه سازی نمایشگاه در تهران 💯

لیست غرفه سازان دارای گرید

لیست شرکت های غرفه سازی نمایشگاهی

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شرکت خط سبز معماری

WE ARE CREATIVE AGENCY

چرا غرفه سازی و غرفه آرایی  در فرآیند برگزاری نمایشگاه از اهمیت ویژه ای برخوردار است؟ باید عنوان نمود اگر غرفه ای به درستی و كامل طراحی و اجرا شده باشد در ازدحام و شلوغی دوران نمایشگاه میتوانـد پیـام غرفـه دار و یا شركت را با تاثیرگـذاری قوی به مخاطبِ مورد نظر برساند و با توجه به زمان محدود بازدیدكننده از غرفه (5 الی 20 دقیقه ) بتواند تاثیر گذاری ماندگار در یك موقعیت رقابتی بوجود بیاورد.

سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟