اصول ساخت غرفه های نمایشگاهی
اصول ساخت غرفه های نمایشگاهی
غرفه نمایشگاهی چیست؟
بازار فروش از هر شاخصه ای برای تولید کنندگان مهم تر است. تولید کنندگان با استفاده از روش های مختلفی سعی در بالا بردن خروجی بازار هایشان دارند. یکی از روش های کارساز که در این چند دهه اخیر مورد استفاده قرار گرفته است؛ برپایی غرفه نمایشگاهی می باشد.
غرفه نمایشگاهی یک فروشگاه کوچک با فعالیت محدود می باشد. با این که در زمان های مشخصی از سال بر پا می شود؛ اما نقش بسیاری بر فروش مجموعه های تولیدی می گذارد. به همین علت تولید کنندگان در تلاش اند، در زمان های خاصی از سال به برپایی غرفه نمایشگاهی بپردازند؛ تا هم محصولات جدید شان را به نمایش بگذارند و هم این که بر تعداد مشتریان شان بیافزایند.
شرکت ها هر کدام دارای یک یا چندین غرفه هستند. غرفه نمایشگاهی در محوطه شرکت یا یک ساختمان اداری مشهور برگذار می شود. غرفه نمایشگاهی از چندین غرفه که مختص یک شرکت می باشد؛ تشکیل شده است. بازدید از غرفه های نمایشگاهی شرکت ها، به نفع بازدید کنندگان و فروشندگان می باشد؛ لذا نه تنها با محصولات جدید کمپانی آشنا می شوند، بلکه مشاوره نیز دریافت می کنند.
<< برای مشاوره و راهنمایی با کارشناسان شرکت خط سبز معماری در ارتباط باشید >>
ساخت غرفه نمایشگاهی
امروزه، ساخت غرفه های نمایشگاهی در بین مجموعه های تولیدی رایج است؛ چرا که شرکت ها می توانند به کمک این ابزار، وجهه ای از شرکت خود را به مشتریان شان نشان دهند. به همین دلیل، با گذر زمان امکانات موجود در غرفه های نمایشگاهی بروز تر می شود.
ساخت غرفه های نمایشگاهی تا حدودی سخت است؛ چرا که باید محیط آن از نظر زیبایی و دکوراسیون بی نظیر باشد؛ تا بتواند نظر هر بیننده ای را به خود جلب کند. غرفه نمایشگاهی، فروشگاهی موقت است، که به تلفن، برق، شبکه مجهز می باشد. به همین دلیل، غرفه داران می توانند به راحتی کار هایشان را مدیریت کنند.
غرفه های نمایشگاهی از اجزای مختلفی تشکیل شده اند. به همین خاطر باید فضایی مختص به خود شان داشته باشند. غرفه نمایشگاهی از چندین غرفه محصول، اتاق خدمات، انبار، سالن پذیرایی و… تشکیل شده است.
مساحت یا متراژ زمین غرفه های نمایشگاهی نباید بیش از اندازه بزرگ یا کوچک باشد. بایستی طوری طراحی شود، که نظم به خصوصی در آن جریان داشته باشد و هم این که فاصله اجتماعی بین بازدید کنندگان رعایت شود.
سایز بخش های مختلف غرفه نمایشگاه، بر اساس فضا و میزان ابزار آلات محیط مشخص می شود. به همین دلیل غرفه ها با اندازه های مختلفی ساخته می شوند.
اگر در سالن پذیرایی غرفه از بازدید کنندگان پذیرایی می کنید؛ حتما این سالن را به واسطه مبلمان اداری زینت دهید، تا افراد از این که در غرفه شما حضور دارند؛ نهایت لذت را ببرند.
به دکوراسیون تمامی بخش های غرفه اهمیت دهید. به هیچ وجه برای زیبا سازی غرفه از سبک های شلوغ استفاده نکنید. سعی کنید، اغلب به واسطه از سبک های مدرن به غرفه تان زیبایی ببخشید؛ لذا افراد زیبایی را در عین سادگی دوست دارند.
اصول ساخت غرفه های نمایشگاهی
<< برای مشاوره و راهنمایی با کارشناسان شرکت خط سبز معماری در ارتباط باشید >>
آیا باید ابعاد و سایز غرفه از اصول استاندارد تبعیت کند؟
غرفه محیطی تجاری است، که افراد زیادی در آن حضور دارند. اگر سایز و اندازه غرفه از جداول استاندارد تبعیت نکند؛ مسلما از زیبایی محیط می کاهد، لذا باعث شده محیط غرفه شلوغ به نظر برسد. به همین دلیل، بایستی در طراحی و ساخت غرفه نمایشگاه از قواعد استاندارد بهره بگیرید؛ تا دکوراسیون غرفه بسیار زیبا و چشم نواز باشد.
درست است، طراحی دکوراسیون یک حرفه می باشد؛ اما این حرفه نیز همانند دیگر مشاغل از قواعد استاندارد پیروی می کند. در طراحی و ساخت غرفه نمایشگاه، هیچ گاه اندازه ای را به دلخواه تغییر ندهید؛ زیرا همین تغییر کوچک باعث شده از فضای محیط کاسته شود و در نتیجه فضایی برای رفت و آمد افراد وجود نداشته باشد.
اخذ مجوز
انجام عملیات کف ریزی
استفاده از پارکت یا موکت
نجاری غرفه نمایشگاه
برقکشی
نقاشی غرفه
نصب لایت باکسها، پوستر و… در غرفه
استفاده از تجهیزات و سازههای نمایشگاهی
نظافت و تمیزکاری
<< برای مشاوره و راهنمایی با کارشناسان شرکت خط سبز معماری در ارتباط باشید >>
اصول ساخت غرفه های نمایشگاهی
انجام عملیات کف ریزی
بعد از مشخص شدن محل قرارگیری غرفه در سالن توسط برگزارکننده نمایشگاه، تیم غرفه سازی شروع کف ریزی در آن محل میکنند. به طور معمول کف ریزی از طریق جایگذاری مکعبهای چوبی، فلزی یا پلاستیکی صورت گرفته که این کار، هم زمین ساخت و ساز را مشخص میکند و هم شرایط را برای پارکت ریزی یا قرار دادن موکت فراهم میکند. کف ریزی میتواند مدلها و جنسهای مختلفی داشته باشد که بسته به سلیقه کارفرما انجام میشود. البته به این دلیل که نوع کف ریزی عموما چندان اهمیتی ندارد، شرکتهای غرفه سازی با توجه به نوع کفی که در دسترس دارند شروع به این کار میکنند و معمولا نوعی را در نظر میگیرند که برای کارفرما کم هزینهتر باشد.
اصول ساخت غرفه های نمایشگاهی
استفاده از پارکت یا موکت
استفاده از هرکدام از این موارد بستگی به سلیقه کارفرما خواهد داشت و طبق نظر او، کف غرفه با پارکت یا موکت پوشانده میشود. البته از آنجایی که عموما در شرکتهای غرفه سازی پارکت موجود میباشد و استفاده از آن مقرون به صرفهتر خواهد بود، برای پوشاندن کف غرفه از پارکت بیشتر استفاده میشود. با این حال کارفرما میتواند بسته به سلیقه خود، کف غرفه را با موکت یا پارکت در رنگهای مختلف بپوشاند.
نجاری غرفه نمایشگاه
بعد از اتمام دو مرحلهای که بیشتر به آنها اشاره کردیم، نوبت به نجاری یا همان ساخت و ساز غرفه میرسد. تیم غرفه ساز، با توجه به طرح مورد نظر، اقدام به نجاری غرفه میکند. ساخت و ساز غرفه شامل دیوار چینی، میز پیشخوان نمایشگاهی و… میشود. مهم است که در این مرحله از بهترین و مرغوبترین متریالها استفاده شود و کیفیت کار نجار نیز بالا باشد تا نحوه ساختن غرفه نمایشگاهی به بهترین شکل صورت پذیرد.
برق کشی
بعد از اتمام مرحله نجاری یا ساخت و ساز، به برق کشی غرفه میرسیم. از همان اول، مجوز انشعاب برق سه فاز از طرف نمایشگاه صادر میشود و فرد برقکار با بهرهگیری از جعبههای فیوزی که در اطراف هر غرفه هستند، برق آنها را تأمین میکند. غرفهها با استفاده از پرژکتور، هالوژنها، لامپهای مهتابی و… میتوانند نورشان را تأمین کنند و استفاده از هرکدام بستگی به نیاز کارفرما خواهد داشت. در طرح غرفه، محل قرارگیری هرکدام از این نورها و تعداد آنها تعیین میشود ولی در هنگام نصب، ممکن است تعداد این نورها تغییر کند تا یک وقت غرفه بیش از حد پرنور یا کم نور نباشد.
نقاشی غرفه
بعد از رسیدن به این مرحله، تیم نقاشی شروع به بتونه کاری میکنند و بعد از خشک شدن و سنباده کردن، بر اساس طرحی که توسط کافرما تأیید شده است، شروع به نقاشی میکنند. رنگ غرفه میتواند بر اساس سلیقه کارفرما تأیین شده و در صورتی که رنگ خاصی مد نظر او باشد، تیم غرفه سازی از همان رنگ استفاده میکند.
<< برای مشاوره و راهنمایی با کارشناسان شرکت خط سبز معماری در ارتباط باشید >>
نصب لایت باکس تبلیغاتی، پوسترها و … در غرفه
بعد از اتمام کامل کار تیم نقاشی، نوبت به نصب لایت باکس ها و پوسترها بر اساس طرح از پیش تعیین شده میرسد. لایت باکسها انواع مختلفی دارند از جمله لایت باکس کریستالی، مگنتی و… که با توجه سلیقه و نیاز کارفرما میتوان از هرکدام از آنها در ساخت غرفه بهره برد. در ضمن میتوانید از پوسترها با طرحهای جذاب و خلاقانه نیز بهره بگیرید و آنها را در غرفه نمایشگاه خود نصب کنید.
استفاده از تجهیزات و سازههای نمایشگاهی
استفاده از این تجهیزات نیز بستگی به نیاز کارفرما دارد. انواع تجهیزات نظیر مبل، میز و صندلی، آبسردکن و… میتواند در غرفه نمایشگاه شما قرار گیرد.استفاده از سازههای نمایشگاهی نیز بسیار مهم میباشد و ظاهری حرفهای و جذاب به غرفه شما میبخشند.
چند نمونه از سازههای مختلف نمایشگاهی که از آنها میتوان استفاده کرد شامل موارد زیر میباشد :
میز کانتر نمایشگاهی :
میز کانتر نمایشگاهی، سازهای است که به منظور مذاکره و پاسخ به سوالات و معرفی برند و محصولات به بازدیدکنندگان نمایشگاه، مورد استفاده قرار میگیرد. در فضای جلوی این سازه بخشی برای قرار دادن لوگو یا نشان تجاری برند موجود است.
رول آپ استند نمایشگاهی:
این سازه که در بیشتر نمایشگاهها مورد استفاده میباشد، سازهای بسیار کاربردی و برای معرفی شرکت شما با پیامی مختصر به همراه نام و نشان تجاری میباشد. در ضمن انواع مختلفی نیز دارد.
کاتالوگ استند نمایشگاهی :
کاتالوگ استند مناسب برای دستهبندی و مرتب سازی بروشورها و کاتالوگها و… میباشد و انواع مختلفی دارد.
نظافت و تمیزکاری :
بعد از اتمام تمامی مراحل، غرفه به طور کامل تمیز شده و سپس شما میتوانید به چینش محصولات خود اقدام نمایید. به یاد داشته باشید که بعد از اتمام هر روز نمایشگاه، غرفه خود را تمیز کنید تا غرفه شما در نمایشگاه در جذابترین حالت خودش قرار داشته باشد.
نكات مهم ساخت غرفه نمايشگاه
اولین نکته مهم که به خود مشارکت کننده نمایشگاه برمی گردد. برنامه ریزی حضور در نمایشگاه.
نورپردازی درست و صحیح در ساخت غرفه استفاده شود. در بسیاری از تحقیقات نشان داده شده نورپردازی جلوی غرفه را از ۳۰ تا ۵۰ درصد زیادترمی کند.
به کار بردن خلاقیت و نوآوری در ساخت غرفه.ایجاد طرح نو و دلانگیز و تامین ذائقه بصری بیننده در جذب مخاطب مؤثر واقع شوید.
محاسبه سایز و ابعاد مورد نیاز برای ساخت غرفه و نحوه قرار گیری وسایل در غرفه. میتوانید از استند پاپ آپ با سایز بزرگ به عنوان طرح نو در غرفه استفاده کنید.
هولدر و پایه نگهدارنده. با توجه به ارائه بروشور و کاتالوگ از خدمات شرکت خود باید از هولدر و نگهدارنده برای ارائه این بروشورها و کاتالوگ ها استفاده کنید.از دیگر روش های کاهش هزینه در ساخت غرفه نمایشگاه استفاده از پایه های نگهدارنده است که کاربرد دوگانه دارند مثلاً هولدری که می توانیم آن را حمل کنیم از آن به عنوان کانتر استفاده کنیم.
<< برای مشاوره و راهنمایی با کارشناسان شرکت خط سبز معماری در ارتباط باشید >>
ساخت غرفه نمایشگاهی فرآیند پیچیده ای است که نیاز به برنامه ریزی، طراحی و اجرای دقیق دارد. با همکاری شرکت غرفه سازی خط سبز معماری می توانید اطمینان حاصل کنید که غرفه نمایشگاهی، نیازهای شما را برآورده می کند و مطابق با بالاترین استانداردها ساخته خواهد شد.
با ارتباط با کارشناسان شرکت خط سبز معماری میتوانید در خصوص رویدادهای پیشروی خود بهترین طرح با توجه به نیازهای روز خود را دریافت کنید. جهت دریافت فرم سفارش طراحی و ساخت با ما در ارتباط باشید.
دستور العمل نحوه محاسبه هزینه های ارزی و ریالی غرفه سازی
لینک اینستاگرام شرکت غرفه سازی خط سبز معماری
طراحی و ساخت غرفه نمایشگاهی در تهران 📞 غرفه سازی نمایشگاه در تهران 💯
لیست شرکت های غرفه سازی نمایشگاهی